Tjenester

“You can get everything in life you want if you will just help enough other people get what they want”.

Zig Zigler


Å hjelpe andre er noe av det som ligger oss på hjerte. Vi elsker å se tårene trille på brudgommen når dørene åpnes og bruden kommer ned midtgangen. Vi hopper av glede når en presentasjonsvideo gjør at et nyoppstartet bakeri når flere tusen mennesker i deres stue.

Vi tilbyr tjenester til både privatpersoner og bedrifter. Så om du ønsker å dokumentere ditt eget bryllup, eller å oppdatere portrettbildene til din bedrifts nettside, stiller vi gjerne opp for å levere en ypperlig opplevelse og et godt produkt.

Vi har fokus på de gode opplevelsene og starter derfor hvert kundemøte over en kopp kaffe hjemme hos oss, eller på den lokale kaffebaren, Studio Kafé ved Kløfta stasjon. Der får vi snakket om hvilke produkt du ønsker, hvilke forventninger du har, og hvordan vi kan gjøre fotograferingen til en avslappet og morsom opplevelse. Deretter lager vi en oppfølgingsplan og gjerne en liste over hvilke bilder eller videoklipp du ønsker.

Dersom du vil lage podcast, kan vi legge opp et sendeskjema, se over innholdet og finpusse det, og vi kan selvfølgelig klippe og redigere opptaket i etterkant. Vi bistår gjerne med innkjøpsliste til podcast-utstyr, dersom du ønsker å ha eget utstyr tilgjengelig.

Vanlige tjenester:

  • Podcastutvikling og – produksjon
  • Promo-Video
  • Videointervju
  • Livestream
  • Bryllupsfoto
  • Konfirmantportrett
  • Portrett
  • Foto til Nettside
  • Arrangements Foto & Video
  • Dronefoto og -video

Vi gleder oss til å møte deg, og å kunne gjøre dine historier tilgjengelig for flere.

Ønsker du å høre mer om hva vi tilbyr? Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post.

E-post: post.eknes@gmail.com
Telefon: +47 98 64 11 93

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s