Om oss

Eknes Media er et foretak med kjærlighet for enkeltmennesker og deres historier. Vi startet med å ta bilder for skoler og organisasjoner. Etterhvert tok vi også portretter for nettsider til bedrifter, før vi også startet å fange mange flotte øyeblikk for en rekke brudepar. De siste årene har vi også startet å produsere video og podcast, og vi hjelper bedrifter med enkle verktøy for å nå lengre ut på sosiale medier.

Vi er to personer som driver Eknes Media, og vi gleder oss til å bli litt bedre kjent med deg. I mellomtiden kan du lese mer om oss her.

Emilia

Husker du Starbucks-koppen som ble med i en scene i Games of Thrones? Ingenting er mer irriterende enn søppel og rot i et bilde, men så lenge Emilia er med er det ingen fare for forstyrrende elementer i bildet.

Emilia er estetikeren i foretaket. Hun er utrolig opptatt av omgivelsene og av at alle detaljer skal være i orden. Hun legger merke til det ene håret som stikker litt ut på siden eller hvis det er noen forstyrrende elementer i bildet. Hun er rett og slett den som løfter sluttproduktet til nye høyder.

I tillegg er Emilia en som elsker å møte nye mennesker, og hun har et smil som du garantert vil bli smittet av. Det er bare å glede seg til du får møtet henne.

Kristoffer

Mens de andre barna løpte rundt eller syklet, var Kristoffer den som sprang etter med et kamera og forsøkte å fange de morsomme øyeblikkene. Gleden var å se smilene til kompiser og venner da de så seg selv på video.

Kristoffer er tidligere bryllupsfotograf og har de siste årene jobbet mye med video og sosiale medier. Etter at han ble utsatt for en kritisk motorsykkelulykke i 2009, har han virkelig lært seg å verdsette hverdagen, å møte nye mennesker og å glede seg sammen med andre. Kristoffer elsker de gode historiene og brenner for at vi mennesker tar oss tid til å sette pris på de små og større øyeblikkene.

Dersom Emilia er estetikeren, er Kristoffer teknikeren. Han elsker å sette opp lys og å ekperiemnentere med kamera. Det er nok den nysgjerrigheten som gjør at han trives godt med både foto, video og podcast.

One thought on “Om oss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s