Stopp Krigen nå

Dette er det viktigste vi noen sinne har laget for sosiale medier.

Natt til 24. februar 2022 begynte Kristoffer å lage klart noe innhold for Den Norske Israelsmisjon. De hadde få timer tidligere intervjuet en partner i Odessa, Ukraina. Kristoffer skjønte at noe kunne skje snart, og begynte å klippe til video fra intervjuet og noen poster på Canva.com til sosiale medier.

Noen timer senere var krigen i gang.

Vi tilpasset en mal fra Canva.com. På 12 timer har tusenvis av nordmenn delt ett eller flere av bildene.

Gjennom dagen postett Kristoffer innhold for Den Norske Israelsmisjon, hvor han jobber som markedsleder. Plutselig ble de delt over alt. Mange organisasjoner og enkeltpersoner brukte bildene selv. Det er uten tvil de mest virale og viktige innleggene vi noen sinne har laget, og de ble laget på under 1 minutt på Canva.com.

– Det føles godt å lage noe som kan sette ord på følelsene til flere i denne svært alvorlige situasjonen, men jeg har bare oversatt teksten og tilpasset designet. Det er designeren Vitalii Krasnoselskyi som står bak designet.

Kristoffer Eknes

På Canva.com hadde designeren Vitalii Krasnoselskyi laget en mal. Vi bare oversatte teksten til Norsk og tilpasset den. På den måten har vi sammen hjulpet tusenvis av nordmenn å sette ord på følelsene og fortvilelsen over angrepene på Ukraina.

Det kjennes meningsfylt i en slik forferdelig situasjon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s