Hjelp, vi starter foretak

Da har vi gjort det. Vi har startet vårt eget lille foretak. Hvordan i all verden skal dette gå?

Dramatisk og udramatisk

Det høres så dramatisk ut å starte sin egen bedrift, men det er faktisk ganske udramatisk. Det er bare noen klikk på et skjema, og plutselig er vi i gang. Likevel er det stort å kunne sette drømmer ut i livet, og som ektepar gå sammen om et prosjekt.

For meg (Kristoffer) begynte nok drømmen for lenge siden. Jeg har alltid vært interessert i foto og video. Selv om jeg har hatt mange andre interesser også, har jeg alltid kommet tilbake til mitt kamera. Som student brukte jeg vår og sommer på å være bryllupsfotograf, og jeg ble gjerne hyret inn til større fester og markeringer for å dokumentere øyeblikkene. Jeg har altså jobbet med å ta bilder en stund, men å starte foretak er likevel noe helt annet.

Menneskene i sentrum

Denne gangen ligger det en større visjon bak arbeidet som vi legger ned bak kamera og datamaskiner. Eknes Media er vårt felles prosjekt der vi drømmer om noe større enn bare et enkelt bilde. Vi drømmer om å skape historier, fange den gode fortellingen og dele den med menneskene rundt oss. Vi ønsker oss ikke kunder, men vi ønsker å kunne være sammen med nye mennesker og å bli kjent med dem. For oss handler øyeblikkene og historiene om én ting, enkeltmennesker.

Det er det vi brenner for. Å se enkeltmenneske og å være et medmenneske.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s