Velkommen til Nabolaget

Vi har lenge drømt om å gjøre noe for nabolaget og for det lokalmiljøet vi er en del av. Nå har vi endelig kommet i gang med en mini-serie som søker å presentere menneskene som bor her og som gjør noe ekstra for lokalsamfunnet.

Den første vi spurte om å være med på noen opptak til en kort videoserie, var den nyetablerte bedriften Studio Kafé. Det er en kafé som virkelig hører hjemme i 2020. Den er moderne og innbydende, men den er også mye mer enn bare estetikken. For den underliggende visjonen for dette møtestedet er drømmen om å å bekjempe ensomhet.

Vi gleder oss til å vise dere produktet og til å fortelle historien til Sara, som er ildsjelen og gründeren bak StudioConcept som Studio Kafé er en del av.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s