Vi hjelper deg å formidle digitalt

De siste ukene har vært hektiske. For mange har det betydd mer tid inne og kanskje nedgangstider med permitteringer, oppsigelser og konkurser. For andre har det ført til dramatiske inntektstap og mange ser etter nye måter å nå ut til sine kundegrupper.

For oss har det ført til flere spennende og morsomme oppdrag. Vi har fått komme med råd til aktører som ønsker å nå ut digital, vi har fått hjulpet flere med å gjennomføre livesendinger og vi har fått spilt inn en rekke videoer.

For oss er det utrolig gøy å se den enorme viljen og kreativiteten som finnes der ute, og vi hjelper gjerne til med å realisere dem.

Noe av det morsomste vi fikk være med på forrige uke var innspilling av påskedugstjeneste for Ullensaker Kirke. Der fikk vi hjelp av kantor Wollert Krohn-Hansen til å ta opptak av lyd. Vi startet med opptak av Soknepresten, før vi senere tok opptak av musikk. Noen dager senere kom vi tilbake for å ta stillbilder av altertavle og kirkerommet. Det tok oss mellom 20 og 30 timer å spille inn, redigere og laste opp. Men resultatet er vi svært fornøyd med og responsen har vært svært positiv.

Så langt har gudstjenesten over 1700 unike visninger på Facebook. Det sier noe om hvor mange flere en kan nå ved å flytte møtestedet ut fra en bestemt lokasjon og sende den ut digitalt.

Om du trenger hjelp eller ønsker noen gode råd, så er det bare å ta kontakt med oss på epost: post.eknes@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s