17. Mai for Nabolaget

Vi elsker å gjøre noe for andre. De siste ukene har vi fått gjort mange opptak for kirker og andre. Vi har hjulpet mennesker med å lage møteplasser digitalt, når en ikke kan møtes på andre plasser. Det gjelder også for 17. mai.

Forrige uke fikk vi spille inn en gudstjeneste for Ullensaker Menighet. Med på laget hadde vi Wollert Krohn-Hansen , Ingrid Berg Mehus, Reidun Furuseth, Kristina Gavelin og Svein Langvad. Sammen har vi fått satt sammen en gudstjeneste for den lokale kirken som skal sende på 17. mai. I tillegg har vi hjulpet flere til å kunne bruke Zoom, slik at en kan arrangere en digital 17.mai-frokost.

For oss er det utrolig rørende å se hvor mye slike små grep betyr for enkeltmennesker. Og det skal vi aldri glemme. Medmenneskelighet er ikke en tjeneste en kjøper, men noe en kan gi gratis hele tiden. Det gjør vi med glede.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s