Du trenger ikke en fotograf…

Du har kanskje skummet deg gjennom nettet, på jakt etter en dyktig fotograf eller videograf. Av en eller annen grunn kom du hit. Vi vil bare si det først som sist. Vi vil ikke være fotografen din, vi vil være noe annet.

Du trenger ikke en fotograf

Du trenger ingen fotograf. Ja, du trenger kanskje noen som kan ta noen bilder eller lage en nydelig video. Men det er ikke en fotograf du trenger. Du trenger noen som kan være noe mer enn det.

Derfor ser vi ikke på oss selv som noen som selger tjenester innen foto, video og podcast. Vi ser oss selv som en stor familie som ønsker å hjelpe hverandre. Din suksess er vår suksess. Og vår suksess er din suksess. Og dine nederlag blir også våre. Vi driver ikke business, men vi er derimot så heldige at vi får lov til å være med på reisen til noen mennesker som vi får bli kjent med. Vi ønsker å stå sammen i den hverdagen og oppgaven du ønsker å få til. Vi tar ikke bilder eller lager video, men vi forteller din historie.

For oss er det en stor forskjell som forplikter oss til å gjøre vårt ytterste for at du skal få en god opplevelse sammen med oss. Det krever også at vi lar deg bli kjent med oss også. For vi er ikke i denne bransjen for å drive knallhard business. Vi er her for menneskene og deres historie. Vi er her for lokalsamfunnet. Vi er her for deg. Det er det som er vår drivkraft.

Derfor inviterer vi deg også med oss på et tilbakeblikk på vår norgesferie, hvor du får møte noen av de menneskene som betyr utrolig mye for oss. Og så vil vi veldig gjerne være med å fortelle din historie også. Det er bare å ta kontakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s