Vi gratulerer Norges Kristne Råd!

Et av de virkelig spennende prosjektene for oss dette året har vært å produsere video for Norges Kristne Råd (NKR), som en presentasjon av deres arbeid med ‘Global Uke’. Presentasjonen ble laget da de var nominert til prisen «Certificate exemplifying quality in Global Education» som utgis av The Global Education Network Europe (GENE).

19. mai ble det klart at Norges Kristne Råd ble tildelt prisen, og vi er utrolig stolt over å ha fått være med på å løfte frem det viktige arbeidet som blir gjort under ‘Global Uke’ med å bevisstgjøre, inspirere, utruste og utfordre enkeltpersoner, kirker, menigheter og organisasjoner til bekjempelse av, og konkret handling mot, moderne slaveri – lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vi gratulerer Norges Kristne Råd med prisen, og vi håper at det kan være med på å gjøre deres viktige arbeid enda mer synlig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s