Musikkvideo for Gospelfabrikken

Tidlig i 2021 mottok vi en melding fra en dirigent av gospelkoret, Gospelfabrikken. Hun lurte på om vi ville være med å spille inn en musikkvideo for dem i mars. Men da mars kom, stengte store deler av Østlandet ned og det ble utsatt.

Spoler vi frem til 15. juni, kunne vi endelig spille inn videoen. Vi hadde det travelt og trodde ikke vi skulle få redigert alt før etter 2 uker. Men så satte vi oss ned. Kveld ble til natt, og natt ble til morgen. Allerede 16. juni kunne vi sende over et utkast. Og etter noen justeringer på kvelden, kunne vi levere en ferdig musikkvideo. Det kalles å levere mer enn en lover.

Samme kveld laga vi en rask promovideo, en thumbnail og et bilde til stories. Og dette ble resultatet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s